söndag 11 augusti 2013

Nu kör vi!


Idag är första riktiga dagen på nya jobbet. När det här skrivs tittar jag ut över Riddargatan och undrar när mina nya arbetskamrater ska dyka upp på kontoret.

Jag har lämnat Grow nu, sedan den 26 juni har jag ägnat mig åt att sluta på förra jobbet. Jag har bott på Torö hela tiden, haft semester, men också sopat upp några eftersläntande Grow-jobb. Tre veckors skrivande blev det, men nu ska jag ägna mg helt och hållet åt Youme Agency.

Exakt vad och hur det kommer att bli vet jag inte. Och det är det som är en del av tjusningen. Jag är partner i firman, det har jag aldrig varit tidigare. Men i övrigt kommer jag väl att jobba som vanligt med konceptutveckling. En fot i det strategiska och en i det kreativa. Och som alltid med orden i centrum. Youme är en renodlad varumärkes- och reklambyrå, men vi ägs av PR-byrån Diplomat. Och i Diplomat ska jag också ta en roll – det betyder att idag har jag två måndagsmöten framför mig där jag ska berätta vem jag är och vad jag gör här i hörnet av Riddargatan och Nybrogatan.

Den här bloggen har ju varit ett experiment från första början och ska man vara ärlig, så har den väl aldrig riktigt fungerat så där jättebra. Nu tänkte jag plåga de läsare som eventuellt kommer hit med att berätta om hur min nya roll på den här nya byrån kommer att vara.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar