söndag 22 december 2013

Lunch innan julmaten landar


























Så här innan jul är det skönt att ladda med allt annat än julmat. K och jag valde nya favoriten Zocalo, men det kanske är onödigt att skriva, det syns ju lite på bilden.

onsdag 18 december 2013

Live fast. Die old


























Han fyller 70 idag, Keith Richards. Han får en hyllning bestående av sitt eget citat –"I outlived Michael Jackson – I bet you didn't see that coming!"

fredag 13 december 2013

Titt i en annan verkstad



























Thomas Klementsson och Martin Bergström håller på med ett fantastiskt projekt tillsammans. Och jag får vara med på ett litet hörn. Bland det mest inspirerande jag gör just nu.

torsdag 12 december 2013

Swissted





















Jag var förbi det där pop-up galleriet, Villa i Sturegallerian. De säljer nu affischer från Swissted-projektet. Det är formgivaren Mike Joyce som tolkar hur klassiska popaffischer skulle ha sett ut om de hade designats enligt en Schweizisk formula. Kul och fint. Det roliga var att Malin på jobbet och jag precis innan hade haft ett möte om att göra en ny broschyr som ska kännas lite Schweiz. Når vi till den här höjden, blir det en fin liten broschyr.

söndag 8 december 2013

Lyxbrunch


























Rodrigo och jag slog på stort och åt en lång, lång lunch på lördagseftermiddagen. Riktigt inspirerande, se vad en vällagad hamburgare och några glas vältempererad shiraz kan göra för humöret. Jag måste också säga, med risk för att låta nördig, att Jonas Bohlin har gjort ett riktigt fint jobb med inredningen i den nya baren.

lördag 7 december 2013

torsdag 5 december 2013

måndag 2 december 2013

Alma Event
















Förra onsdagen hade Alma en Capital Markets Day i Helsingfors. Vi hade hjälpt till med inramningen och jobbat fram presentationerna. Tack Carolina Krumpinska för en hjälte-insats!

söndag 1 december 2013

Diplomat 10 år


























I torsdags var det stort kalas på Dans Museumet när Diplomat fyllde tio år. Mat, vin, sällskap och Johan Kinde i DJ-båset gjorde kvällen minnesvärd.