torsdag 30 augusti 2012

Lady Gaga på Globen

















Vad kan jag säga? Jag är frälst. Här kommer en tjej med Nina Hagens attityd, Madonnas estetik och Leila Ks energi. Allt samlat i en scenshow som överträffar allt jag upplevt i den här vägen. Går det att jämföra med U2 på Hovet 1984? Nej. Det här är någonting annat. Det kreativa uttrycket med sitt överflöd av symbolik och budskap snurrar fortfarande i huvudet. Att Terry Richardson dessutom var på scenen var en fin liten bonus. För att inte tala om förbandet The Darkness. En kväll att minnas i många år. Eller som Fredrik Strage skrev i DN, Den bästa konsert jag har sett, men kanske inte hört.

tisdag 28 augusti 2012

Klassiker


























Hela berättelsen fångad i en bild. Helvetica använt på ett sätt som inte alla behärskar idag. Och som en kuriosa har Lasse berättat att det är Linda Grays (Sue Ellens) första jobb som modell som visar upp sitt ben i bilden.

torsdag 16 augusti 2012

Win from Within, Smart strategi



Gatorade har hittat ett otroligt bra sätt att uttrycka sina fördelar i den här kampanjen. Coolt att de nästan polariserar sig i förhållande till utrustning – istället för att jämföra sig med andra drycker eller preparat.


söndag 12 augusti 2012

Klara rider program


















I lördags avslutade KlaraLinnea sommarens sista träningsläger med att rida program på Herrhamra. Det gick strålande och hon fick ett fantastiskt betyg.

Dags att fira




















I går var det dags att fira. Allt snickeri i boden var färdigt. Efter att ha byggt och monterat dörren var jag värd en kall öl och en lille en. Riktigt stolt är jag.

Med dörr och nästan helt grundmålad


torsdag 9 augusti 2012

Mer på OS-temat


















Alla har väl sett den redan, men jag tycker att den är fantastiskt rolig.

Gudson på OS




















Jasper, I'll write this in English for you. Featured are my beloved godson Jasper with his equally fantastic siblings, Jiska and Sam at the summer olympics in London 2012. I hope to see you all guys in the Lakes mid September. Enjoy the games!

onsdag 8 augusti 2012

Farmor kollar på iPhone




















Lotta och jag var ut till farmor igår för första gången på några veckor och Lotta visade lite semesterbilder på sin iPhone. Med lite old-school-teknik i form av ett gigantiskt förstoringsglas kunde även en 97-åring kolla på iPhonens bilder.

tisdag 7 augusti 2012

Jack seems pleased




















Vi fick en flaska bubbel av Jack och hans matte igår som tack för att han spenderade två veckor med oss i sommar. Att döma av lappen verkar han nöjd, men sjukt dålig på att stava. Han kan ju inte ens stava sitt eget namn.

måndag 6 augusti 2012

Whatever is comfortable




Nya filmen för Southern Comfort är helt fantastisk. Whatever is comfortable. I wish I'd done that.

söndag 5 augusti 2012

Dinner for two




















Igår försvann KlaraLinnea i en stor Buster till Lisö för att sova hos en kompis. Så då blev det räkor, aioli och champagne hemma på gården.