torsdag 27 maj 2010

Fin avslutning



Nattrace på tisdagen och upp fem på onsdagen för marathondragning i Finland. Avslutning på Flying Scotsman. Nice. Yes. Very.

måndag 24 maj 2010

Cote Azur, sent i maj


The favourite village

The morning procedure

The aperitivo

The advertising

The mediterranean

The daughter

The wife

The art

The drinks

The film festival

The minaret

The last night

The cop


The band with the funny name

The ride

The dining room mural

The view

I år bodde vi i ett ombyggt kloster i de norra delarna av Nice. Vi hann med bra mat, bra konst och till och med en glimt av kändisarna på Cannes-festivalen.


Stenhårda snutar i Nice




Vad roligt det är med Sedgeway och attityd. Det spelar på nåt sätt ingen roll hur hård man är, det blir lite larvigt hur man än gör.

måndag 17 maj 2010

Finland på golvet



Jag la in en ny matta på Torö. Helt plötsligt blev det danska huset, det finska huset.

En hel helg för oss själva



I fredags vid tio i sju lämnade vi KlaraLinnea på Stadsgårdskajen för vidare transport till Åland på träningsläger. Jobbigt att hon har blivit så stor, men härligt att hon får göra någonting kul, och vi kunde frossa i fisk, gott vin och massor av sol hela helgen.

fredag 7 maj 2010

Omklädda fåtöljer



Se så fin den blev i grå sammet!

Kundbesök i Götet



Var med Sund i Göteborg på kundbesök och insåg återigen att reta gallfeber på en taxichaufför genom att försöka skoja med honom. Är du Stockholmare i Göteborg, håll käften. Det är inte det att de inte gillar oss. De tål oss helt enkelt inte.

onsdag 5 maj 2010

Lunch på nya Nero stället




Lasse och jag var på Buco Nero. Otroligt snyggt ställe. Jättebra mat. Fullt av stajlade människor. Fantastiskt helt enkelt. Det var bara det att man inte hörde ett ord av vad man sa. Efter tjugo minuter var vi nära migrän och efter en halvtimma stod vi i solljuset på Roslagsgatan och kippade efter andan. Men coolt var det.

måndag 3 maj 2010

Nybäddat på landet




Marimekko och våra gröna sänggavlar. Så fult att det blir snyggt.

Sommarlängtan



KlaraLinnea och Lotta på förra årets kräftskiva. Det slutade med att Lotta och jag åt tre kilo svenska, nyfångade kräftor från Åtvidaberg. Dit vill jag nu igen!