måndag 21 december 2009

Frequent flyer




Här sitter jag och skriver vid halv ett på natten, två dagar innan julafton. Börjar bli riktigt seg nu och är lite trött på livet i öststaten. Men det blir bra. Jag ska lägga upp lite grejer här snart.

Årets sista simtävling




KlaraLinnea simmade Klubbmästerskapen i helgen. Sista tävlingen var frisim på söndagsmorgonen. Vi var på plats i bassängen vid åtta, men det var värt mödan, KlaraLinnea kom trea i sitt heat och hade kul med alla klubbkompisar.

Millesgården i vinterskrud




Vi fick en underbar visning av Lee Miller på Millesgården. Det började med champagne och snittar i biblioteket och avslutades med att Ann Brobacke serverade oss en fyra-rätters middag på Rosenterassen. Fantastiskt bra alltihop.

fredag 18 december 2009

måndag 14 december 2009

Julestrid




I år känns det som att decembers stressnivå är sjukare än på många år. Ändå har vi lyckats hyggligt med att fixa till det hemma. Granen är på plats och adventsljusstaken var faktiskt fixad innan första advent i år. Men jäklar vad det kommer att kännas skönt när det äntligen blir jul på riktigt.

fredag 11 december 2009

Filmen är färdig




Filmen om Heikki Malinen och hans företag är färdig. Jag är stolt över att de är så stolta att de kör den på repeat i sin lobby. Fantastiskt roligt projekt, men det känns som att det var två månaders sen som jag sov.

tisdag 8 december 2009

Fakirflyget till Finland igen






Jobbigt tidigt, men rätt vackert. Det här är väl över Åland ungefär. Och väl framme provar vi oss fram med olika finska energidrycker för att få dagarna att gå och för att hålla sig vaken.

onsdag 2 december 2009

New Moon






Var med KlaraLinnea på New Moon häromdan. Twilight är verkligen the shit bland ungarna idag. Jag kan inte riktigt se hela poängen med hypen, även om filmen var otroligt välgjord. Klubban KlaraLinnea äter på är från Harrods godisavdelning. Lätt den godaste klubban jag har slickat på någonsin. Utgångsdatumet var också ganska kul – KLs födelsedag.