måndag 23 november 2009

Filming in Helsinki







Did a film shoot in Helsinki last Friday. A CEO was talking in front of a green screen for half a day. Great job by a production company called pixl family. Lovely snowman in a shopping mall.

Zürich qualitäts workzhop





Went to Switzerland on a workshop. Landed in a pitch-black hotel at one o'clock in the morning. The views for breakfast were amazing. For some reason I always want to keep one of those waste paper baskets for my own breakfasts, even though I never use small micro packages at home.


onsdag 18 november 2009

Jag kapitulerar



När vi var i London vill KlaraLinnea prompt gå på Madame Tussauds. Jag kände väl att det var så där lagom roligt. Men man måste ju ha ett öppet sinne. Väl inne var det hur bra som helst. Vi hittade alla våra favoriter att fotas ihop med, Lotta med John Travolta, Klara med Jonny Depp. Jag hittade de här sköna favoriterna.

torsdag 12 november 2009




Är inte det här exakt vad som händer när vi på byråsidan jobbar med kunder. Alla tittar på samma saker i flera månader, sen när allt är klart, så har alla tröttnat.


Halloween – Vad är grejen!



Jag har svårt att förstå vad det är som är så speciellt med halloween. Och när jag såg den här familjen i London så undrar jag verkligen om det är så uppskattad av alla. Jag tror att vi alla har svårt, inte bara för riktigt risiga nylonkläder, utan även för traditioner som vi egentligen inte förstår vad de bottnar i. Puh. Låt oss slippa det här i framtiden.